Onze orkesten

De kracht van 2 verenigingen samengevoegd.

Geschikt voor alle niveaus

Stadsharmonie Enschede kent een B-/C-orkest (gevorderde muzikanten en beginnende muzikanten) en een A-orkest (zeer gevorderde muzikanten).

Lekker gevarieerde stijlen

Er wordt populaire muziek gemaakt in diverse stijlen. Voor liefhebbers van slagwerk beschikt Stadsharmonie Enschede ook over een drumband.

Altijd gezellig

Naast het muzikale gebeuren is het sociale aspect eveneens van groot belang. De vereniging beschikt over een gezellig clubgebouw en ontwikkelt allerlei activiteiten. Een vereniging die voor afleiding, onderlinge betrokkenheid, plezier en muzikale ontwikkeling zorgt.

Drumband

Een onderdeel van Stadsharmonie is de drumband. Hier kan je naar hartenlust je ritmische gevoel kwijt. Er zijn verschillende mogelijkheden: snaredrums, pauken, grote trom, drumstel, maar ook van melodisch slagwerk wordt gebruik gemaakt. De drumband staat onder leiding van Gerrit Kelder.

Doe ook mee!

Begin met muziek maken bij Stadsharmonie Enschede en kom er achter hoe leuk samen muzikaal bezig zijn kan zijn.
Schrijf je vandaag in

Neem gerust contact op als iets nog niet helemaal duidelijk is.